Jouw gids in prostaatkanker

De kracht van ProstaatKankerStichting.nl als patiëntenorganisatie zit in de ervaringsdeskundigheid. De stichting handelt exclusief en onafhankelijk vanuit het standpunt van de patiënt. Binnen de overheid en de gezondheidszorg wordt steeds meer van de patiënt zelf verwacht en neemt de eigen verantwoordelijkheid toe.

Met ‘JOUW GIDS IN PROSTAATKANKER’ wil de stichting met haar ervaring, netwerk en kenniscentrum jou en je naasten op een persoonlijke manier de weg wijzen in de gezondheidszorg. De stichting kan vaak de vertaalslag maken voor jou en heeft toegang tot alle betrokkenen in dit zorggebied. In het werk van de stichting als Jouw Gids in ProstaatKanker, onderscheiden we de volgende activiteiten: