Steun ons

ProstaatKankerStichting.nl is de patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. ProstaatKankerStichting.nl doet dat in overleg met zorgverzekeraars, zorgaanbieders, regering, gezondheidsraad en andere kankerpatiëntenorganisaties.

ProstaatKankerStichting.nl verkrijgt daarbij op basis van het aantal donateurs de financiële steun van KWF Kankerbestrijding en het Fonds PGO en de ondersteuning van de patiëntenbeweging Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten, de koepelorganisatie voor alle 22 kankerpatiëntenorganisaties.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die actief willen zijn als penningsmeester, bestuurslid, regiovertegenwoordiger of ter versterking van de redactiecommissie. In al onze regio’s is er ook behoefte aan vrijwilligers ter ondersteuning van onze regiovertegenwoordigers.

Lees meer.

Doe een donatie

Op een andere manier doneren en uw steun laten blijken? Met een eenmalige donatie vanaf €5,- kunt u ons online al steunen.

Lees meer.

Nalaten aan ons

U vindt dat ProstaatKankerStichting.nl heel belangrijk werk doet en wilt graag ook na uw leven de ProstaatKankerStichting steunen.

Lees meer.

Word donateur

Word donateur van ProstaatKankerStichting.nl. Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. ProstaatKankerStichting.nl maakt dat mogelijk met behulp van haar vrijwilligers en donateurs.

Lees meer.

Word Vrijwilliger of ambassadeur

ProstaatKankerStichting.nl heeft in het hele land vrijwilligers die zich voornamelijk bezig houden met het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten.

Lees meer.