ProstaatKankerStichting.nl zoekt een
bestuurslid Communicatie, PR & Voorlichting

De belangrijkste taken zijn:

• het opstellen van een communicatie- en informatieplan en (mede) bepalen van de communicatiestrategie
  • het (mede) bepalen van de inhoud en lay-out van de website en het signaleren van noodzakelijke aanpassingen ervan
  • het (mede) bepalen van het beleid voor social media en het signaleren van noodzakelijke aanpassingen
  • het onderhouden van contacten met de pers en het coördineren van persberichten en interviews
  • het (mede) bepalen van de lay-out van en de inhoud van het Magazine Nieuws
  • het (mede) bepalen van de inhoud en lay-out van alle andere communicatiemiddelen (zoals brochures en materiaal voor stands) en het bewaken van de gekozen stijl en het gekozen format.

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek is er volop gelegenheid om dieper op de functie en taken in te gaan.

Interesse?
Wilt u ProstaatKankerStichting.nl mee op de kaart zetten? En beschikt u over bij deze functie passende kennis en ervaring? Stuur dan vrijblijvend een mail met enige achtergrondgegevens van uzelf aan: secretariaat@prostaatkankerstichting.nl. U hoort daarna snel van ons.

ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. Ruim honderd vrijwilligers, inclusief het bestuur, zetten zich daarvoor in. ProstaatKankerStichting.nl is lid van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK).