ProstaatKankerStichting.nl zoekt vrijwilligers regio-activiteiten

Regionaal vinden jaarlijks een aantal voorlichtingsavonden of -middagen plaats in ziekenhuizen en inloophuizen.

De vrijwilliger regio-activiteiten:

• helpt bij de organisatie van deze bijeenkomsten
  • krijgt de gelegenheid om -naast de medisch inhoudelijke presentaties van artsen of verpleegkundigen- ook de activiteiten van ProstaatKankerStichting.nl bij de bezoekers onder de aandacht te brengen.

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek is er volop gelegenheid om dieper op de functie en taken in te gaan.

Interesse?

Heeft u belangstelling om binnen een klein team een bijdrage aan deze activiteiten te leveren? Stuur dan vrijblijvend een mail met enige achtergrondgegevens van uzelf aan: secretariaat@prostaatkankerstichting.nl. U hoort daarna snel van ons.

ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. Ruim honderd vrijwilligers zetten zich daarvoor in. ProstaatKankerStichting.nl is lid van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK).