Vrijwilliger René Landman werkt mee aan video voor KWF

“Leuke ervaring met je volwassen kinderen mee te mogen doen aan een video voor een goed doel”

Vrijwilliger René Landman heeft onlangs meegewerkt aan een video van KWF. Hieronder vertelt hij zijn ervaring.

‘In mei ben ik benaderd door KWF of ik mee wilde doen aan een social media commercial “Ik doneer voor”. Ik heb zelf (uitgezaaide) prostaatkanker sinds januari 2016. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. Ik benaderde mijn (volwassen) kinderen Steve en Mike om gezamenlijk mee te doen aan een commercial voor het goede doel. Ook zij waren meteen enthousiast. Het reclamebureau Kapooow uit Amsterdam vroeg of ik nog een leuke locatie wist om te filmen. Ik opperde het AZ stadion. Zij vonden dat een geweldig idee. Ik benaderde AZ of dat mogelijk was. De opnames zouden in mei jl. in dezelfde week plaatsvinden als het evenement “Nederland staat op tegen kanker”. Ook AZ reageerde vrijwel meteen enthousiast.

Zo werden we op 31 mei jl. gefilmd in en om het stadion van AZ en werd mijn oudste zoon Steve geïnterviewd. Afgelopen week is de (korte) film online gegaan. Het resultaat mag er zijn, volgens alle partijen, en daar zijn wij het mee eens!’

Bekijk de hele film (2 minuten) >>

Bekijk de korte film (30 seconden) >>

In het Noordhollands Dagblad stond onlangs ook een artikel over dit filmpje. Bekijk het artikel >>