Vrijwilligers voorlichtingsbijeenkomsten

ProstaatKankerStichting.nl heeft in het hele land vrijwilligers die zich voornamelijk bezig houden met het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten. ProstaatKankerStichting.nl werkt met teams van vrijwilligers, die gezamenlijk een aantal taken verrichten. We noemen dit ‘Regiozaken’. Op dit moment is dringend behoefte aan uitbreiding van het team in Limburg, in de regio zuid-west Gelderland, in Groningen en in Drenthe. Alhoewel prostaatkanker een typisch mannelijke ziekte is, worden ook de vrouwelijke partners gevraagd vrijwilliger te worden.

Interesse

Als deze vrijwillige functie je aanspreekt, stuur dan een korte motivatie met CV naar Harry Boogh, bestuurslid Vrijwilligerszaken (harryboogh@prostaatkankerstichting.nl).