skip to Main Content

30 maart 2019: landelijke dag Als kanker je raakt

Op zaterdag 30 maart organiseert de stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoetingsdag ‘Geraakt door Kanker’ in Doorn. Deze dag is voor iedereen die direct of indirect geraakt is door kanker. Spreker is Manu Keirse.

Manu Keirse is klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde. Hij is auteur van talrijke boeken, waaronder de bestseller ‘Helpen bij verlies en verdriet. Een gids voor het gezin en de hulpverlener’. In 2007 werd hij zelf geraakt door kanker.

Wanneer u geraakt wordt door kanker staat uw wereld op zijn kop. Uw leven en agenda worden gevuld met behandelingen (operaties, bestralingen, chemotherapie, medicijnen). De behandelingen laten hun sporen achter, maar de sporen gaan dieper. Horen dat u geraakt bent door kanker heeft diepe impact op uw lichamelijke, psychische, sociale en geestelijke welzijn. Er is een diep besef van kwetsbaarheid en eindigheid. Vragen komen boven over het leven en het leven na dit leven. Er is onzekerheid over hoe het verder zal gaan. Hoe gaat u om met uw vragen, uw angsten? Waar put u hoop uit? En moed? Hoe houdt u vol?

Praktische informatie
De ontmoetingsdag begint om 10.00 uur en wordt gehouden in Het Brandpunt, Postweg 18, Doorn. De lunch wordt verzorgd. Er zijn kamers beschikbaar om te rusten. De dag wordt geleid door Rita Renema-Mentink, geestelijk verzorger en directeur van Als kanker je raakt. Alle begeleiders deze dag zijn zelf door kanker geraakt. Iedereen is welkom. U kunt u aanmelden op: www.alskankerjeraakt.nl of mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl

Back To Top
X