23 september Lotgenotenbijeenkomst in het LangeLand Ziekenhuis, Zoetermeer

Datum23 september 2021 Tijd10:15 - 12:00 LocatieLangeLand Ziekenhuis Toneellaan 1

Het LangeLand Ziekenhuis en de Prostaatkankerstichting organiseren een  bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners.

U bent welkom om medepatiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben. Samen kunt u ervaringen uitwisselen: Wat betekent het voor mij en voor mijn partner? Hoe ervaart een medepatiënt de behandeling? Wat staat mij te wachten? De bijeenkomst wordt begeleid door lotgenoten van de Prostaatkankerstichting.

U bent welkom op: Donderdag 23 september 2021 van 10:15 uur tot uiterlijk 12:00 uur in het LangeLand Ziekenhuis, ingang Brechtzijde 20 Zoetermeer (het rode gebouw aan de spoedeisende hulp kant van het ziekenhuis) Vergaderkamer Rivierduinen, 1ste vergaderkamer – 1ste verdieping. Wilt u komen? U kunt uw naam en telefoonnummer vóór 23 september opgeven bij: poliuro@llz.nl . U bent van harte welkom.