28 september Lotgenotenbijeenkomst in Inloophuis Debora, Delft

Datum28 september 2021 Tijd16:00 - 18:00 LocatieInloophuis Debora Delft e.o. Aart van der Leeuwlaan 9

Het Reinier de Graaf Gasthuis, inloophuis Debora in Delft en de Prostaatkankerstichting organiseren een informele bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners.

U bent welkom om medepatiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben. Samen kunt u ervaringen uitwisselen: wat betekent het voor mij en voor mijn partner. Hoe ervaart een medepatiënt de behandeling. Wat staat mij te wachten? De bijeenkomst wordt begeleid door lotgenoten van de Prostaatkankerstichting en een casemanager van het Reinier de Graaf Gasthuis. Wij ervaren steeds dat contact met lotgenoten bevrijdend en ontspannend kan werken.

De bijeenkomst is gepland op dinsdag 28 september van vier tot half zes
Inloophuis Debora, Aart van der Leeuwlaan 9, 2624 PK Delft

U bent van harte welkom. Wilt u zich vóór 28 september opgeven via het volgende emailadres: inschrijven@inloophuisdebora.nl