Informatieavond prostaatkanker in Alma Inloopershuis, Almelo

Datum27 september 2023 Tijd20:00 - 21:30 LocatieAlma Inloopershuis, Zilvermeeuw 14, 7609 RZ Almelo

Op woensdag 27 september a.s. organiseert de Prostaatkankerstichting i.s.m. het Alma Inloopershuis een informatiebijeenkomst over prostaatkanker in ZGT Almelo. Tijdens deze avond zijn de heer H. Roelink (uroloog ZGT) en een afvaardiging van de Prostaatkankerstichting aanwezig om met elkaar in gesprek te gaan. U bent samen met uw partner uitgenodigd. Tevens is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en contact te hebben met lotgenoten. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.30 uur.

U bent van harte welkom, eventueel met partner. Aanmelden kan via coordinator@almainloopershuis.nl of telefoon 06 3089 2929.