Interactieve informatieavond – Echt de Sjaak, voor mannen met ongeneeslijke (prostaat)kanker

Datum15 juli 2024 Tijd19:30 - 21:30 LocatieInloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp

Op maandag 15 juli organiseert de Prostaatkankerstichting in samenwerking met Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp weer een informatiebijeenkomst. Dit keer is het thema:

Echt de Sjaak, voor mannen met ongeneeslijke (prostaat)kanker

Veel mannen met kanker, maar ook hun omgeving, worstelen met hun ziek zijn. Er is vaak weinig houvast in dit soort situaties en mannen hebben dan eerder de neiging om zich terug te trekken en het allemaal over zich heen te laten komen. Dit terwijl er nog zoveel waarde(n)vols te delen en te beleven is in deze fase.

Tijdens de interactieve informatiebijeenkomst vertelt Kasper Klaarenbeek, zelf ongeneeslijk kankerpatiënt, u meer over het boek dat hij schreef speciaal voor (ongeneeslijk) zieke mannen, de mensen om hen heen en de professionals. Hoe leer je ermee leven? Hoe blijf je in verbinding? Hoe ga je om met emoties en onzekerheid? Hoe praat je erover? Wat is nog belangrijk? Wat komt er allemaal bij kijken en wat wil/moet je ermee?!

Deze avond is exclusief voor mannen die leven met (prostaat)kanker en hun naasten. Het wordt een interactieve avond waarin we ervaringen delen. Er is ruimte voor uw vragen en …. er mag óók gelachen worden!

Datum: maandag 15 juli 2024
Tijd: 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp

Aanmelding is vereist zodat we een plekje voor u vrij kunnen houden. Dit kan via: badhoevedorp@prostaatkankerstichting.nl. Geef ook even aan met hoeveel personen u komt.

Ook als u (nog) geen donateur bent van de Prostaatkankerstichting en/of nog nooit bij Esperanza geweest bent, bent u van harte welkom!

Heeft nu nog vragen? Mail dan naar fred.veenhuizen@prostaatkankerstichting.nl en vermeld daarbij uw telefoonnummer.

Meer weten?