Prostaatkanker heb je niet alleen. Lotgenotenbijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun naasten

Datum13 oktober 2021 Tijd19:30 - 21:00 LocatieBibliotheek Boxmeer De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer

Het is snel gezegd, u heeft kanker. Prostaatkanker om precies te zijn. Heeft u deze diagnose gekregen, dan komen er vast veel vragen bij u op. Het kan dan helpen om contact te zoeken met mensen die in hetzelfde proces zitten of er al (gedeeltelijk) uit zijn. De Prostaatkankerstichting wil mensen in al die situaties bij elkaar brengen. In samenwerking met de regionale bibliotheken in Noord-Limburg organiseert de Prostaatkankerstichting verschillende lotgenotenbijeenkomsten voor patiënten en hun naasten. Deze bijeenkomsten kunnen u helpen de dingen weer in het juiste perspectief te plaatsen en daarmee rust en inzicht te creëren. Meer informatie over de bijeenkomsten en de wijze van aanmelden, vindt u op deze flyer.