Skip to content

Rondetafelbijeenkomst prostaatkanker in de Kurioskerk, Leeuwarden

Datum12 juni 2023 Tijd19:00 - 21:30 LocatieKurioskerk, Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden

Op 12 juni 2023 organiseert de Prostaatkankerstichting samen met “De Skulp Friesland” (Centrum voor leven met en na kanker) in Leeuwarden een ronde tafel bijeenkomst voor mensen met prostaatkanker. De reden dat u hiervoor wordt uitgenodigd is het feit dat u donateur bent van de Prostaatkankerstichting.

Tijdens deze Rondetafelbijeenkomst heeft u de mogelijkheid om in een veilige omgeving met ca. 10 lotgenoten ervaringen uit te wisselen over prostaatkanker. Prostaatkanker kan immers een grote impact hebben op uw leven en op dat van uw partner. Belangrijk is om te benadrukken dat het om een vertrouwelijke setting gaat. Alles wat wordt besproken, blijft binnen de groep.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst, kan kunt u zich graag per omgaande aanmelden via deze link Graag daarbij vermelden in welke plaats u woont. De Skulp heeft ook vestigingen in Drachten, Sneek en Heerenveen en bij grote belangstelling overwegen wij om ook op die locaties t.z.t. deze bijeenkomsten te gaan organiseren.

De bijeenkomst op 12 juni begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ca. 21.30 uur. De locatie is de Kurioskerk, aan de Julianalaan 38 in Leeuwarden.

We hopen u op deze avond te mogen begroeten.

Back To Top