Ga naar hoofdinhoud

Farmaceut Janssen doet samen met Panton een onderzoek naar prostaatkanker in het Anser netwerk
Dit onderzoek heeft als doel meer inzicht te geven in waar in het zorgtraject het goed gaat en waar het beter zou kunnen. Met deze inzichten kunnen concrete zorgoplossingen worden ontwikkeld, waarmee u en andere patiënten beter kunnen worden ondersteund.

PIPHealth verzorgt de aanmelding voor de patiënten en hun naasten die mee willen doen aan dit onderzoek. De uitkomsten worden (anoniem) teruggekoppeld aan de Prostaatkankerstichting en de artsen en verpleegkundigen werkend in het Anser netwerk.

U kunt op twee manieren deelnemen aan dit onderzoek
Het onderzoek kan bij u thuis plaatsvinden. In dat geval komt een interviewer van Panton bij u thuis. Een andere mogelijkheid is digitaal via beeldbellen.

Als vergoeding voor uw tijd en bijdrage ontvangt u €70
Het interview duurt ongeveer 120 minuten. Ook de ervaring van een partner of iemand die voor u zorgt, is hierin belangrijk.

Wordt u behandeld binnen het Anser netwerk en wilt u meedoen?
Meld u dan aan via: https://www.piphealth.com/prostaatkanker2022/

Via bovenstaande link kunt u uzelf aanmelden voor het interview en vindt u een korte vragenlijst. Deze vragen zijn onderdeel van het onderzoeksprotocol en zorgen ervoor dat de juiste patiënten voor het onderzoek worden geïncludeerd. Het is daarom fijn, maar zeker niet verplicht, als iemand uit uw omgeving ook de vragenlijst invult.

Back To Top