Ga naar hoofdinhoud

Vond u het lastig om samen met uw zorgverlener(s) een keuze te maken over uw behandeling? En wilt u uw ervaring met ons delen? Lees dan snel verder!

Wat houdt deelname in?
Het gaat om een eenmalig interview met een onderzoeker vanuit het Amsterdam UMC. In het interview zal de onderzoeker vragen naar uw ervaring met het maken van een keuze rondom de behandeling. Het interview zal bij u thuis of op het Amsterdam UMC (locatie AMC) plaatsvinden en duurt ongeveer 60 minuten.

Waarom deelnemen?
Door uw deelname aan deze studie kunt u bijdragen aan betere ondersteuning van mensen met prostaatkanker bij het maken van keuzes tijdens een vaak lastige en emotionele periode.  

Wie zoeken wij?

  1. U kreeg in de afgelopen 6 maanden de diagnose prostaatkanker.
  2. U heeft prostaatkanker in een vroeg stadium. Dit betekent dat er geen uitzaaiingen zijn in het lichaam. De kanker is alleen aanwezig in de prostaat. De kanker is goed te genezen.
  3. Er was bij u sprake van een keuze uit verschillende behandelingsmogelijkheden.
  4. U vond het maken van deze keuze lastig.

Gelden alle criteria voor u én bent u geïnteresseerd in deelname aan een interview? Laat ons dan via deze korte vragenlijst (± 3 min) weten dat u bereid bent om mee te doen aan het onderzoek. Wij willen een zo divers mogelijke groep uitnodigen. U hoort binnen 1 maand of u wordt uitgenodigd voor een interview.

 Vul de vragenlijst in >>

Hartelijk dank namens het Paradox onderzoeksteam van het Amsterdam UMC

Back To Top