Ga naar hoofdinhoud

Onlangs ontving de Prostaatkankerstichting een prachtige donatie van maar liefst € 1.500,- van BoWa. We vroegen ze wie ze zijn en wat ze hebben gedaan om dit geld in te zamelen.

BoWa staat voor de eerste 2 letters van mijn vrouw haar achternaam (Bodd) en de eerste 2 letters van mijn achternaam (Wassink)

Wij zijn ontstaan in 2014 toen ook onze families met kanker te maken kreeg. We hebben een ‘Samenloop voor hoop’ gedaan in 2014. Dat was zo mooi en emotioneel, dat we door zijn blijven gaan met acties en met nog meer ‘samenlopen’, tot op Ameland toe.

We zamelen geld in door de verkoop van allerlei handgemaakte artikelen op markten en vanuit huis. Het meeste doen we de laatste jaren met z’n tweetjes, met wat hulp van vrienden wanneer dat nodig is. Het is een wat uit de hand gelopen hobby, waar we bijna iedere dag met veel liefde aan werken.

De opbrengst gaat volledig naar een goed doel dat we zelf uitzoeken. Totaal hebben we al zo’n € 25.000 bijeen gesprokkeld. Daarvan hebben we € 1.500,- gedoneerd aan de Prostaatkankerstichting.

We hebben geen website, maar als je op Facebook zoekt op ‘BoWa’ dan kom je zeker wat van ons tegen.

Door: Bennie Wassink van BoWa

Namens de Prostaatkankerstichting heel erg bedankt voor dit prachtige bedrag!

Wilt u ook geld inzamelen voor ons? Lees verder voor de mogelijkheden >>