Regelmatig ontvangen wij onverwachte giften en donaties. Zo ontvingen wij in 2020 onder andere de volgende donaties:

• Ter ere van zijn 80e verjaardag heeft één van onze donateurs geld ingezameld voor de Prostaatkankerstichting. Dit heeft geleid tot een mooi bedrag van € 405,-
  • We hebben uit drie inzamelingen na een overlijden € 685,-, € 1.175,- en € 220,- ontvangen.
  • Uit de nalatenschap van één van onze donateurs ontvingen we € 14.625,-.
  • Ook zijn er in het kader van Movember twee acties voor ons gestart via het Geef-platform. Samen hebben ze € 440,- opgebracht.

Giften en donaties stellen ons in staat om ons werk voort te zetten. Zo kunnen wij blijven opkomen voor mannen met prostaatkanker en hun naasten.

Wilt u ook in actie komen of heeft u iets te vieren en wilt u daarmee geld inzamelen voor de Prostaatkankerstichting? Lees dan verder >>