skip to Main Content

De Prostaatkankerstichting heeft geen eigen forum op haar website. Op Kanker.nl staan verschillende gespreksgroepen waar u onderwerpen kunt bespreken, vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en tips kunt uitwisselen met lotgenoten.
Daarnaast is er een forum bij Stichting DUOS en bestaat het EPCEL-forum waar u op kunt lezen of aan kunt deelnemen.

Gespreksgroepen op Kanker.nl

Er is een groep speciaal voor prostaatkanker. Deze wordt begeleid door twee moderatoren en een van deze moderatoren is ook vrijwilliger van ons. Daarnaast zijn er ook algemene groepen, bijvoorbeeld over:

Of bekijk het overzicht van alle groepen.

Stel uw vraag aan een professional

U kunt ook op Kanker.nl een vraag stellen aan een professional.

  • Prof. Chris Bangma is uroloog en hoogleraar, verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij is sinds 30 jaar gespecialiseerd in het ontdekken en behandelen van prostaatkanker.

    Prof. Chris Bangma werkt in het prostaatcentrum Zuid West Nederland, gevestigd in het Franciscus Gasthuis, onderdeel  van het Anser Prostaatkanker Netwerk.

    Stel prof. Bangma een vraag of bekijk reeds gestelde vragen >>

  • Prof. Jelle Barentsz van het RadboudUMC in Nijmegen zet zich in om prostaatkanker zichtbaar te maken. Op MRI, wel te verstaan. Patiënten met een verdenking op prostaatkanker hoeven hierdoor minder vaak de pijnlijke weefselprikken te ondergaan. Het is dan ook zijn missie om prostaatkanker zo vroeg en pijnloos mogelijk op te sporen.

    Stel prof. Jelle Barentsz een vraag of bekijk reeds gestelde vragen >>

Hoe werken de gespreksgroepen op kanker.nl?

Om vragen te kunnen stellen, een gesprek te openen of te kunnen raadplegen moet u een account aanmaken op kanker.nl.

Bij het aanmaken van een gesprek bepaalt u zelf of u deze ‘openbaar’ maakt (= zichtbaar voor iedereen op internet) of ‘niet openbaar’ (= alleen zichtbaar voor mensen met een account op kanker.nl).

Heeft u vragen over de gespreksgroepen? Stuur een bericht naar de moderatoren van de gespreksgroep prostaatkanker. Een van de moderatoren is vrijwilliger van de Prostaatkankerstichting. Een bericht sturen kan alleen als u bent ingelogd met uw kanker.nl account. Ga dan naar de gespreksgroep prostaatkanker en klik bovenaan de pagina op het pijltje achter ‘2 moderatoren’.

Forum op EPCEL-Ne (European Prostate Cancer E-Mail List – Nederlands)  >>

Forum op Stichting Duos >>

 

Back To Top