Skip to content

Praten over kanker kan lastig zijn. Laat staan om hetzelfde verhaal telkens te moeten herhalen. Er is sinds kort een nieuwe app, Stamps, waar u op eenvoudige wijze uw verhaal kunt opschrijven, van foto’s kunt voorzien en kunt delen met betrokkenen.

Via mail of WhatsApp nodigt u belangstellenden uit om uw verhaal in de app te volgen. Stamps biedt een veilige omgeving waar geen reclame of nieuwsberichten tussendoor komen. Volgers van patiënten kunnen in de app een berichtje, kaartje of bloemetje sturen.

Het gebruiken van de app heeft diverse voordelen voor patiënten maar ook voor hun netwerk. Een patiënt kan zonder dat het veel tijd en energie kost zijn hele netwerk informeren door op één plek op te schrijven hoe het met hem gaat. Patiënten kunnen later eenvoudig hun eerdere ervaringen teruglezen. Doordat volgers in de app op diverse manieren hun medeleven kunnen uiten, zullen patiënten steun ervaren. Volgers kunnen wanneer en waar het hun past de updates van hun dierbare lezen. Er is geen drempel om contact te onderhouden. Stamps is een gratis app, beschikbaar in de App store en Google Play Store.

Over de organisatie Stamps
Stamps B.V. werd opgericht door Pien de Ruig en Tess van Logtestijn, moeder en dochter. Op basis van hun eigen ervaringen (Pien kreeg tot driemaal toe borstkanker) en daaropvolgend uitgebreid marktonderzoek waar ook mannen met prostaatkanker aan meewerkten, ontwikkelden zij de app Stamps. Meer informatie vindt u op www.stamps-app.com

Download de app >>

Back To Top