Skip to content

Op 4 juni liep Ad van de Kreeke maar liefst 58 km om geld op te halen voor de Prostaatkankerstichting! Hij finishte in Wissenkerke, waar hij onder andere door onze regiovrijwilliger Frank van Heiningen werd opgewacht. Met zijn inzameling heeft Ad maar liefst € 2.810,- opgehaald voor de Prostaatkankerstichting! We danken Ad hartelijke voor dit prachtige bedrag.

Ad: ‘Ik had nog nooit eerder zo ver gerend, maar omdat ik goed had getraind is het gelukt. Mijn vriendin Natascha heeft me de hele route moreel gesteund en ze stond me op 7 punten op te wachten met eten en drinken.

Ik wilde graag geld inzamelen voor de Prostaatkankerstichting, omdat mijn vader in 2013 de diagnose prostaatkanker kreeg. Hij kreeg te horen dat hij niet meer te genezen was. Het mooie nieuws is dat hij vandaag aan de finishlijn stond! Het bewijs wat er medisch gezien mogelijk is. De Prostaatkankerstichting stimuleert wetenschappelijk onderzoek en zet zich in voor betere kwaliteit van zorg voor mannen met prostaatkanker. Daarom mijn keuze voor deze stichting.’

Heeft u een sportief evenement en wilt u ook onze naam en logo op uw borst of rug dragen? Vraag dan onze textielstickers aan >>

Back To Top