Landelijke dag Stichting Langs de Zijlijn, zaterdag 13 juni

Kanker is ingrijpend voor ieder gezinslid. Wanneer vader, moeder, broer, zus, opa of oma kanker heeft, gaat de meeste aandacht naar de patiënt en de partner. Voor kinderen is dat anders, die zijn vaak onzichtbaar voor hulpverleners.

Stichting Langs de Zijlijn geef kinderen in een gezin met kanker een stem. Elk jaar organiseren zij een landelijke dag waarin zij aandacht en ondersteuning vragen voor de kinderen en ouders in een gezin waar kanker voorkomt. Dit jaar is de landelijke dag op zaterdag 13 juni. Het belooft een mooie dag te worden met dagvoorzitter Jochem van Gelder en veel andere bekende Nederlanders.

Voor kinderen is het vooral een leuke middag met workshops, zoals acteren met Niek Roozen, FIFA met Koen Weijland, koken met sterrenchef Dennis van den Beld en freerunning. Voor de volwassenen is er een interessant programma samengesteld, met o.a. Femke van der Laan.

Meer informatie en aanmelden >>