skip to Main Content

Niet meer beter worden

Je kunt te horen krijgen dat je niet meer beter wordt. De eerste tijd daarna is vaak een afschuwelijke periode. De kans is groot dat je je bijna nergens meer op kunt concentreren.

De meeste mensen voelen zich de eerste tijd overspoeld door emoties, vragen en gedachten. Op sommige vragen is geen antwoord te geven. Op andere vragen kun je misschien wel een antwoord krijgen, maar je moet er zelf met nadruk om vragen bij je huisarts, specialist of patiëntenorganisaties.

Dat je niet meer beter kunt worden, betekent dat je afscheid moet nemen van een aantal plannen en dromen. Je toekomst is beperkt en onzeker geworden. Je weet niet of je volgend jaar zomer lichamelijk nog goed genoeg bent om die verre reis te ondernemen. Of dat je nog meemaakt dat je kind naar de middelbare school gaat of afstudeert.

Niet meer beter worden. Bekijk de uitgebreide informatie op kanker.nl over niet meer beter worden.

Uitbehandeld maar niet uitgepraat

Kijk ook eens op de website www.uitbehandeldmaarnietuitgepraat.nl. Hier vind je meer informatie en ervaringsverhalen. Deze website is een initiatief van de Nederlandse Federatie Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), waar wij deel van uitmaken.

Wil je meer informatie? Download een van onze folders. Of wil je het graag op papier hebben? Dat kan ook!

prostaatkanker-wat-nu

Virtueel Centrum Prostaatkanker, Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) Patiëntenwebsite van de NVU over prostaatkanker.

Wat is kanker? Bekijk ook de uitgebreide informatie over wat kanker is op kanker.nl.

Back To Top
X