skip to Main Content

Niet meer beter worden

U kunt te horen krijgen dat u niet meer beter wordt. De eerste tijd daarna is vaak een afschuwelijke periode. De kans is groot dat u zich bijna nergens meer op kunt concentreren.

De meeste mensen voelen zich de eerste tijd overspoeld door emoties, vragen en gedachten. Op sommige vragen is geen antwoord te geven. Op andere vragen kunt u misschien wel een antwoord krijgen, maar u moet er zelf met nadruk om vragen bij uw huisarts, specialist of patiëntenorganisaties.

Dat u niet meer beter kunt worden, betekent dat u afscheid moet nemen van een aantal plannen en dromen. Uw toekomst is beperkt en onzeker geworden. U weet niet of u volgend jaar zomer lichamelijk nog goed genoeg bent om die verre reis te ondernemen. Of dat u nog meemaakt dat uw kind naar de middelbare school gaat of afstudeert.

Niet meer beter worden. Bekijk de uitgebreide informatie op kanker.nl over niet meer beter worden.

Uitbehandeld maar niet uitgepraat

Kijk ook eens op de website www.uitbehandeldmaarnietuitgepraat.nl. Hier vindt u meer informatie en ervaringsverhalen. Deze website is een initiatief van de Nederlandse Federatie Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), waar wij deel van uitmaken.

www.prostaatkankerwijzer.nl

Voor ervaringsverhalen over niet meer beter worden kunt u terecht op de Prostaatkankerwijzer.

Wilt u meer informatie? Download een van onze folders. Of wilt u het graag op papier hebben? Dat kan ook!

prostaatkanker-wat-nu

Virtueel Centrum Prostaatkanker, Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) Patiëntenwebsite van de NVU over prostaatkanker.

Wat is kanker? Bekijk ook de uitgebreide informatie over wat kanker is op kanker.nl.

Back To Top
X