Skip to content

Sinds kort is op kanker.nl een online gespreksgroep gestart voor jongere mannen met prostaatkanker. De titel van dit gesprek is: Ervaringen van mannen tussen 45 en 59 jaar met prostaatkanker.

In deze groep kun je vragen stellen, ervaringen delen en elkaar helpen. Het is de bedoeling dat alleen mannen die tussen ca. 45 en 59 jaar de diagnose prostaatkanker kregen hier met elkaar in gesprek gaan (het kan dus zijn dat je inmiddels wat ouder bent dan 59 jaar). Dit is een eerste start voor deze jongere mannen met elkaar in contact te komen.

In dit gesprek nodigt Marcel, die zelf op 48 jarige leeftijd prostaatkanker kreeg, jongere mannen met prostaatkanker uit om hun ervaringen, vragen en zorgen met elkaar te delen. Om deel te nemen aan het gesprek moet je een account aanmaken op kanker.nl. Uiteraard kun je ook aan andere gesprekken deelnemen op Kanker.nl.

Wil je ook je ervaring delen, meelezen met andere verhalen of een vraag stellen?

Ga naar het gesprek op Kanker.nl >>

We hopen op een levendig en actieve gespreksgroep. En we hopen dat je er wat aan hebt!

Wij hebben geen eigen forum op onze website, maar we werken samen met Kanker.nl. Zijn daarin gespecialiseerd en kunnen bijvoorbeeld ook de privacy goed waarborgen. Op kanker.nl is een groep speciaal voor prostaatkanker. Deze wordt begeleid door twee moderatoren, die beiden ook vrijwilliger zijn bij de Prostaatkankerstichting.

Back To Top