skip to Main Content

Is er bij u prostaatkanker geconstateerd? Dan kan het zijn dat u keuzes moet maken. Bijvoorbeeld tussen operatie en bestraling. Of tussen verschillende soorten hormonale therapie. Uw arts zal alle behandelmogelijkheden met u bespreken, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissing. De Prostaatkankerwijzer helpt u hierbij. De Prostaatkankerwijzer kan ook helpen wanneer u geen keuze heeft en uw arts slechts één optie heeft genoemd.

De Prostaatkankerwijzer bestaat uit interviews met meer dan 20 prostaatkankerpatiënten. Zij praten over hun ervaring met de behandeling(en) die zij hebben gehad. De geïnterviewden vertellen over de invloed van deze behandeling(en) op hun dagelijkse leven. Ze delen hun ervaring over onderwerpen als energie, kwaliteit van leven en intimiteit. Uiteraard zijn deze ervaringen subjectief. Ze dienen als aanvulling op het gesprek met uw behandelaar.

Na het bekijken van de Prostaatkankerwijzer heeft u een completer beeld van wat een behandeling voor u kan betekenen en kunt u uw vragen en ideeën bespreken met uw uroloog, oncoloog, radiotherapeut of andere zorgverlener.

Ga naar de Prostaatkankerwijzer >>

Back To Top