Prostaatkankerstichting.nl (PKS) staat voor mannen die met prostaatkanker zijn geconfronteerd en hun naasten en richt zich daarbij op belangenbehartiging, lotgenotencontact, voorlichting/informatievoorziening en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar prostaatkanker. Donateur worden van Prostaatkankerstichting.nl? Dat kan via het online aanmeldingsformulier.

Op een andere manier doneren en uw steun laten blijken? Met een eenmalige donatie vanaf €5,- kunt u ons online al steunen. Hiervoor kiest u in het onderstaand formulier welk bedrag u wilt doneren en helpt u mee om mensen te helpen die steun en informatie zoeken. PKS heeft een ANBI status; uw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.