Oproep: Bent u (ex-)prostaatkankerpatiënt of naaste? En wilt u uw ervaringen delen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wij zoeken op dit moment alleen nog:
– mannen die brachytherapie hebben gehad
– mannen die voor Active Surveillance (gecontroleerd afwachten zonder behandeling) hebben gekozen

Om prostaatkankerpatiënten te helpen bij het maken van een passende keuze voor een behandeling, ontwikkelt ProstaatKankerStichting.nl een online keuze-instrument. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn video’s met ervaringsverhalen. Kijk voor een voorbeeld op www.nierwijzer.nl.

Wij zoeken voor ons online keuze-instrument ervaringsdeskundigen die zich willen laten interviewen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘kwaliteit van leven’, ‘bijwerkingen’, ‘angsten en zorgen’, ‘intimiteit’ en ‘energie’. De interviews vinden plaats op een aantal locaties, verspreid over het land.

Wilt u meewerken en uw verhaal vertellen? Stuur dan een mail naar Cindy Hoge, cindyhoge@prostaatkankerstichting.nl. We nemen dan contact met u op.

Wij zoeken op dit moment alleen nog:
– mannen die brachytherapie hebben gehad

Alvast bedankt!