Content voor Ingelogde Gebruikers

Prostaatkankerstichting werkt regelmatig mee aan artikelen en items in de media. Hieronder ziet u een overzicht van deze uitingen.

2019

• December 2019: BN de Stem: Een interview met Kees van den Berg en met twee vrijwilligers van PKS: Mannen praten te weinig over hun prostaat.
    Bekijk het artikel
  • November 2019: Ermelo’s, Puttens en Harderwijks weekblad: Een interview met Kees van den Berg en Jelle Barentsz over bewustwording, diagnostiek en vroege opsporing van prostaatkanker
  • November 2019: Linda.nl: Ambers man kreeg prostaatkanker
    Bekijk het artikel
  • Oktober 2019: Magazine Oncologica: Prostaatkankerpatiënt Theo van Vliet helpt lotgenoten
    Bekijk het artikel
  • September 2019: Telegraaf: een interview met Kees van den Berg en Jelle Barentsz: ‘Prostaatscan de nieuwe norm’
    Bekijk het artikel
  • Augustus 2019: tv-programma Holland van Boven: een item met bestuurslid Will Jansen en uroloog Roderick van den Bergh
    Bekijk het item
  • Juli 2019: Eindhovens Dagblad: interview met een vrijwilliger over inloophuis in Helmond.
    Bekijk het artikel
  • April 2019: een special Innovatie in de zorg: die als bijlage bij de Volkskrant is verspreid. Hierin staat een artikel over centralisatie van prostaatkankerzorg. Hiervoor zijn onze voorzitter Kees van den Berg en uroloog Jean-Paul van Basten geïnterviewd.

2018

• Juni 2018: Telegraaf, met o.a. interview met Kees van den Berg: Netwerk van ziekenhuizen bundelen krachten in aanpak prostaatkanker.
    Bekijk het artikel
  • Augustus 2018: Een interview met onze voorzitter Kees van den Berg in Uroscope nummer 2 van 2018: Goede gecentraliseerde prostaatkankerzorg essentieel voor kwaliteitsverbetering.
    Bekijk het artikel
  • September 2018: persbericht Prostaatkankerstichting, NFK en Zilveren Kruis benoemen koploperziekenhuizen prostaatkankeroperaties.
    Bekijk het persbericht
  • September 2018: onze voorzitter Kees van den Berg bij Koffietijd.
    Bekijk het item
  • November 2018: persbericht Movember: ‘Huisarts moet actievere rol spelen bij prostaatkankerscreening’
    Bekijk het persbericht

2017 (vanaf oktober)

• Oktober 2017: Eind oktober stond een groot interview met onze voorzitter Kees van den Berg in de Stentor. In dit artikel kwamen concentratie van zorg, de inzet van MRI scans en het controleren van PSA aan de orde.
    Bekijk het interview
  • November 2017: Maandag 6 november jl. was onze voorzitter Kees van den Berg lunchgast bij Omroep Gelderland. Hij sprak uitgebreid over prostaatkanker en ProstaatKankerStichting.
    Luister het interview terug
    November 2017: Vrijwilliger PKS bij Hallo Nederland over gesprek over behandelopties
    Lees het interview
  • November 2017: Interview met vrijwilliger over opstarten lotgenotenbijeenkomst in regio Achterhoek-Oost.
  • November 2017: Telegraaf, met standpunt PKS: Onnodig biopsie prostaatkanker’
    Lees het interview
  • November 2017: Interview vrijwilliger Irma met RTL Nieuws: Intimiteit na prostaatkanker: ‘Echte seks heb je niet meer’
    Lees het interview
  • November 2017: Artikel Medical Facts, uitreiking boekje ‘Prostaatkanker heb je niet alleen’ aan Leonie Sazias.
    Lees het artikel
Scroll naar boven