skip to Main Content

Steun ons

ProstaatKankerStichting.nl is de patiëntenorganisatie die de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten. ProstaatKankerStichting.nl doet dat in overleg met zorgverzekeraars, zorgaanbieders, regering, gezondheidsraad en andere kankerpatiëntenorganisaties.

ProstaatKankerStichting.nl verkrijgt daarbij op basis van het aantal donateurs de financiële steun van KWF Kankerbestrijding en het Fonds PGO en de ondersteuning van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten (NFK), de koepelorganisatie voor ca. 20 kankerpatiëntenorganisaties.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar mannen en vrouwen die actief willen zijn als vrijwilliger. Kijk bij de vacatures of neem contact op met het bestuurslid Vrijwilligerszaken.

Lees meer >>

Doe een donatie

Op een andere manier doneren en uw steun laten blijken? Met een eenmalige donatie vanaf €5,- kunt u ons online al steunen.

Lees meer >>

Word donateur

Word donateur van ProstaatKankerStichting.nl. Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. ProstaatKankerStichting.nl maakt dat mogelijk met behulp van haar vrijwilligers en donateurs.

Lees meer >>

Word vrijwilliger of ambassadeur

ProstaatKankerStichting.nl heeft vrijwilligers die zich o.a. bezig houden met het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten, lotgenotencontact, redactie van het magazine Nieuws of belangenbehartiging.

Lees meer>>

Nalaten aan ons

U vindt dat ProstaatKankerStichting.nl heel belangrijk werk doet en wilt graag ook na uw leven de ProstaatKankerStichting steunen.

Lees meer >>

Back To Top
X