Skip to content

Als lotgenoot wilt u meer weten over uw ziekte, uw verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. Prostaatkankerstichting maakt dat mogelijk met behulp van haar vrijwilligers en donateurs.

Donateur worden van Prostaatkankerstichting?

Dat kan via het online aanmeldingsformulier en kost u slechts € 35,- per jaar.

Als donateur krijgt u een welkomstpakket, waaronder het zeer informatieve en uitgebreide Prostaatkankerlogboek, en vier keer per jaar Nieuws Magazine: een blad boordevol interviews, nieuws en medische updates.

U ontvangt verder uitnodigingen voor regionale en landelijke bijeenkomsten waar u lotgenoten ontmoet en relevante informatie over uw ziekte krijgt van artsen en andere deskundigen.

Op een andere manier doneren en uw steun laten blijken?

Met een eenmalige donatie vanaf €5,- kunt u ons online al steunen. Hiervoor kiest u in het onderstaand formulier welk bedrag u wil doneren en helpt u mee om mensen te helpen die steun en informatie zoeken. Prostaatkankerstichting heeft een ANBI-status; uw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.

Wilt u ons wel steunen, maar geen magazine ontvangen?

U kunt ook donateur van Prostaatkankerstichting zijn zonder het magazine Nieuws te ontvangen. Een ander bedrag dan de minimumbijdrage van € 35,- is dan ook mogelijk.

Neem hiervoor contact op met secretariaat@prostaatkankerstichting.nl.

Gift aftrekbaar

Prostaatkankerstichting heeft een ANBI-status. Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als ANBI, kan onder andere een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels.

Naar de ANBI-gegevens

Back To Top