Bent u de afgelopen twee jaar in het ziekenhuis behandeld voor prostaatkanker? Dan is het landelijk programma Uitkomstgerichte Zorg samen met de Prostaatkankerstichting benieuwd naar uw ervaringen in uw behandeltraject. Wilt u deze met ons delen, dan bent u van harte uitgenodigd voor een groepsgesprek via Zoom.

Datum: dinsdag 21 september
Tijd: 15.00-17.00 uur

Hoe bent u samen met uw zorgverlener tot een passend behandelplan gekomen? Hoe verliep dat traject? Deze en andere vragen willen we tijdens het gesprek behandelen. De resultaten van dit groepsgesprek kunnen ons helpen ervoor te zorgen dat de juiste informatie beschikbaar komt, zodat patiënten een afgewogen keuze kunnen maken. Patiënt en zorgverlener komen sámen tot de best passende behandeling voor de patiënt in zijn specifieke situatie. Persoonsgericht dus.

Lees een uitgebreide beschrijving van het doel van dit groepsgesprek.

Bent u geïnteresseerd?
Wilt u een bijdrage aan dit mooie project leveren of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar agnes.pap@prostaatkankerstichting.nl. Of bel even naar 088-002 97 30.