Radiotherapiegroep biedt patiëntvriendelijke, veilige en kwalitatief hoogstaande radiotherapeutische zorg aan patiënten met kanker door gebruik te maken van de nieuwste behandelmethodes en de meest innovatieve apparatuur. Tevens verricht Radiotherapiegroep onderzoek naar het therapeutisch effect van radiotherapie en bevordert zij onderwijs en innovaties op het vakgebied.

Radiotherapiegroep is een zelfstandig, multidisciplinair radiotherapeutisch centrum met vestigingen in Arnhem, Deventer, Apeldoorn en Ede. Radiotherapiegroep profileert zich door patiëntgerichtheid, professionaliteit, innovatiekracht en slagvaardigheid.

Heeft u hart voor zorg en interesse voor de positie van de patiënt bij Radiotherapiegroep?
In verband met aflopende zittingstermijnen is de cliëntenraad op zoek naar nieuwe, enthousiaste en betrokken leden voor de Cliëntenraad Radiotherapiegroep.

De raad is op zoek naar vier nieuwe leden. Bij voorkeur zijn twee van de nieuwe leden cliënt of ex-cliënt van één van de behandellocaties van Radiotherapiegroep en beschikt één van de vier nieuwe leden over juridische kennis.

Lees verder over o.a. de werkzaamheden >>