Ga naar hoofdinhoud

Vrijdag 10 juni jl. vond na 3 jaar eindelijk onze jaarlijkse Donateursdag weer eens plaats. Dit jaar waren we te gast in het prachtige AFAS Theater in Leusden. Maar liefst 550 donateurs, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden waren aanwezig. Omdat de Prostaatkankerstichting 25 jaar bestaat dit jaar, had de dag een extra feestelijk tintje.

De dag was gevuld met veel interessante presentaties. Onze voorzitter Kees van den Berg opende de dag en heette iedereen welkom. Daarna vertelde de voorzitter van de Raad van Advies, Guus de Vries, over de ontwikkelingen die de Prostaatkankerstichting in de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt.

Onder leiding van onze dagvoorzitter Erik van Muilekom vertelden diverse gerenommeerde sprekers vervolgens over vroege opsporing van prostaatkanker, de nieuwste behandelingen en technieken. De laatste presentatie werd gegeven door de voorzitter van Europa Uomo, de Europese organisatie waar de Prostaatkankerstichting ook bij is aangesloten. Hij vertelde over de uitkomsten van de grootse Europese enquête over kwaliteit van leven bij prostaatkanker. Deze enquête is in maar liefst 26 Europese landen uitgezet.

Tijdens de pauze, lunch en afsluitende borrel konden alle bezoekers eindelijk weer eens echt bijpraten met elkaar, kennis maken en elkaars ervaringen horen.

De dag werd afgesloten met een prachtig optreden van pianist Jan Vayne. Aan de hand van op dat moment aangedragen nummers, speelde hij ter plekke een improvisatie op deze nummers.

Wij kijken terug op een mooie en geslaagde Donateursdag! We hopen dat u dat ook vond. Dank voor uw aanwezigheid!

Terugkijken presentaties
Bent u niet in de gelegenheid geweest om op onze Donateursdag te komen of wilt u een presentatie nog eens terugkijken? Dat kan!
De meeste presentaties staan inmiddels online. De laatste video staat vanaf eind juli ook op onze website. 

Ga naar de presentaties van de Donateursdag 2022 >>

Lees ook het artikel over ons 25-jarig jubileum >>

Foto’s: Gert Schutte, Almere

Back To Top